Skapande Skola

Cirkus Saga

Skapande Skola

Samspel- koordination-balans

 

För de skolor som arbetar med skapande skola kommer vi gärna och hälsar på. Cirkus brukar alltid vara ett uppskatta inslag i skolan. Barnen får prova på jonglering, balans och akrobatik. På ett roligt sett får de inspiration att fortsätta leka och röra på sig.

 

Vi erbjuder en kreativ och lustfylld fysisk träning där det är lätt att anpassa svårighetsgrad utifrån elevernas kunskap, ålder och vilja. I cirkusträningen finns inga tävlingsmoment utan alla elever utvecklas i egen takt utifrån sina förutsättningar och vad de tycker om att göra.

 

Upplägget kan se lite olika ut på olika skolor och vi kan anpassa oss utifrån era önskningar. Ofta

brukar vi först spela en av våra föreställningar för elverna och sedan återkommer vi en annan dag och låter barnen prova på cirkus. På så sett har de redan fått inspiration att vilja träna och lära sig massor med cirkuskonster. De är bra om varje klass får träffa oss två gånger så hinner vi med lite mer med varje klass.

 

Ett annat alternativ är att vi kommer varje dag under en vecka och jobbar med samma barn. Tillexempel om ni jobbar med cirkusteama i skolan. Då kommer vi gärna ut till skolan och hjälper till att sätta ihop en cirkusföreställning med barnen.

Kontakta oss Nopa:0733-87 32 80 Ida: 0704-361 360 Josefin: 073-540 38 14

 

Vi har föreställningar för alla åldrar. Poetiska nummer och absurd komik, Kaos och politk.