Monday Date

En nycirkus föreställning för hela familjen


Två av Cirkus Sagas välkända karaktärer är tillbaka i en ny föreställning, och som vanligt bjuder de på massor med skoj och galenskaper.


Monday Date är en Cirkussaga om  kärlek, att vara modig och om  att låta andra var som de är. En tokig historia där du får möte två färgstarka karaktärer som inte är lika varandra på något vis, vilket de märker när de träffas för att fika ihop och allt blir pannkaka.   Med  akrobatik och svindlande repkonster leker sig karaktärerna fram genom berättelsen, där de med dans och poetisk jonglering överkommer  olikheterna och lär känna varandra bättre.


En företällning som inspirerar barn och vuxna till glädje och lek. Vi vill sprida tanken att  om man  ger sig hän till leken kan man ha hur kul som helst med vem som helst.  Något som kanske även vuxna behöver tänka på ibland.


Föreställningen fungerar lika bra inomhus som utomhus och passar perfekt  på teatrar,  festivaler och i  skolor.


Efter föreställningen brukar barnen var sugna på att få prova på lite cirkus konster. Så om det finns plats och tid för det så  erbjuder  vi prova på cirkus i anslutning till föreställningen. 


Kontakta oss :    Nopa:  0733-87 32 80   Ida: 0704-361 360    Josefin: 073-540 38 14