Prova på cirkus

Samspel- koordination-balans


Vi kommer till er som roliga karaktärer med spännade lådor fyllda med cirkus och kreativitet.  Barnen får prova på olika cirkusdiscipliner på ett lekfullt sätt så som jonglering, akrobatik och enhjuling. Cirkus är så fint för där finns det plats för alla.


Var och en hittar alltid någon grej som roar  extra mycket och alla kommer hem och har lärt sig något nytt att visa för sina föräldrar. Vi jobbar mycket med att stärka barnen och få dem att känna sig bra. Det viktigaste under våra pass är att inspirera och uppmuntra dem till fortsatt träning samt att ge dem en positiv syn på sig själva och sin kropp.


När man tränar cirkus övar man på ett lekfulltsätt upp sin balans, smidighet och styrka. Många övningar kräver samarbete och är därför bra för att stärka gruppkänslan i klassen eller som teambuilding. Vi har jobbat som cirkuspedagoger i över tio år på Malmö cirkusskola, Drömmarnashus, Karavan och åkt runt på skolor, kulturhus och läger för att sprida cirkusglädje och inspirera till lek och rörelse.


Vi har workshops i akrobatik, jonglering och luftakrobatik. Ofta brukar erbjuda ett paket där man få lära sig lite av varje. Ring så berättar vi mer.


Ett prova på pass bruka vara mellan 1-3 timmar. Men kan också vara ett inslag under en längre tid till exempel några immar varje dag en hel vecka. Det kanäven kombineras med att vi spelar en föreställning eller visra upp något av våra nummer. Detta brukar alltid vara extremt uppskattat och ökar barnens lust att lära. Vi kan vara inomhus eller utomhus. Det kan antingen vara organiserat i workshopform eller som ett öppet forum där de deltar frivillgt så länge de har lust.


Vi har även prova på pass som är anpassade för vuxna.

Vi har föreställningar för alla åldrar. Poetiska nummer och absurd komik, Kaos och politk.

Kontakta oss Nopa:  0733-87 32 80  Ida:      0704-361 360   Josefin: 073-540 38 14